ВИП РЕШЕНИЯ ЗА ВАС И ВАШИЯТ БИЗНЕС:

VIPGPS e система за проследяване и позициониране в реално време в целият свят на възможно най-изгодната цена в България.

Чрез услугите ни, Вие – нашите клиенти имате възможност лесно и навреме да получавате достъп до обектите си за наблюдение и проследяване. Системата ни се предоставя посредством WEB базирана технология, която предоставя възможност без инсталиранe на допълнителен софтуер, само с помощта на интернет браузър посредством смартфон, таблет или компютър клиентите ни да имат контрол върху своите обекти от всяка точка на света. Единственото, което трябва да въведат е потребителското си име и парола за достъп.

 

GPS АВТОКОНТРОЛ

Наблюдение и контрол в реално време – 24 часа в денонощието, което дава възможност за пълен и надежден непрекъснат контрол върху състоянието на Вашия автопарк.

КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Проследяване на местоположение, скорост, посока, поведение на водача, маршрути, престои и др.

Оптимизиране разхода за гориво. Информация за налично гориво, изразходено гориво, среден разход и изминати километри

Работен режим по обороти на двигателя.

Връзка към бордови компютър/CANBUS отчитане на точни данни за: изразходено количество гориво, ниво на гориво, изминато разстояние,  обороти,  температура на двигателя и др.

КОНТРОЛ НА АВТОМОБИЛИ ЗА ПРЕВОЗ НА ДЪРВЕСИНА

Цялостно решение за контрол и проследяване в реално време в целия свят, както и достъп до пълната функционалност на GPS системата.

ЛОКАЛИЗАЦИЯ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
  • тракери за добитък
  • тракери за ловни кучета
  • тракери за домашни любимци
ЛОКАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ХОРА

 

За повече информация относно монтаж, GPS устройства и цени моля да се свържете с нас на тел. +359896717556, e-mail: office@vipgps.eu  или да попълните формата Ни за запитване.