GPS за камиони с дърва, който отговаря на всички изисквания!

Ние предлагаме сигурни и надеждни системи и устройства за GPS проследяване, на които можете да разчитате по всяко време. От 2015 година, инсталирането на GPS за превоз на дърва е задължително по закон. Именно затова, ние се грижим всеки собственик на превозно средство за дървесина или пък ползвател на такъв вид автомобил, да бъде изряден и да отговаря на изискванията на Изпълнителната агенция по горите (ИАГ). Покупката на GPS за камиони с дърва не е достатъчно. Необходимо е освен да се снабдите с качествено GPS устройство, да се уверите, че то е монтирано правилно. Устройството трябва да предава информация за локацията на превозното средство в реално време. Освен това, задължително е да имате достъп до данни за маршрутите, по които камионът и преминал през последните три календарни месеца.

Ние ще се погрижим за всичко това и ще ви дадем достъп до цялата необходима информация. Ще ви предоставим предпазващи компоненти за вашето GPS устройство, което ще го предпази от аварии или манипулации. Ще предложим специализиран монтаж, интернет програма и мобилно приложение за непрекъснато наблюдение и още. Разчитайте на достъп до различни справки и данни за превозните ви средства, както и до документи, които се изискват от ИАГ за удостоверение и инсталиране на GPS системата. 

GPS за превоз на дървесина е задължителен за всеки

Преди години, изборът за това дали да инсталирате GPS за проследяване във вашите превозни средства за дървесина беше въпрос на личен избор. Инсталирането на подобно устройство беше силно препоръчително, но не съществуваха последици или санкции ако собственикът или ползвателят на камион за дърва предпочете да не снабдява автомобила с GPS. Днес, ситуацията е различна. В следствие на конфликти и проблеми, породени от липсата на GPS за превоз на дървесина, на 11.11.2015 беше приет нов закон. Заповедта се позовава на чл. 148, ал. 12, чл. 206 от Закона за горите и чл. 14б, ал. 3 от Наредба № 1 за контрола и опазването на горските територии и гласи, че всеки собственик или ползвател на превозно средство за транспорт на дървесина трябва да бъдат с инталирани и функциониращи GPS системи. По този начин се осъществява контрол и се спомага за опазването на горските територии. 

Но освен ползите за околната среда, GPS система за проследяване може да е изключително полезна за вас като собственици или ползватели на превозно средство за дърва. Бъдете уверени, знаейки къде се намират вашите автомобили по всяко време и проследявайте от разстояние работата на вашите служители. 

Изберете нас за инсталирането на GPS за камиони

Ние сме сред най-предпочитаните фирми за GPS проследяване в България. Работим с доказани марки и устройства, които преминават през редица тестове и изпитания, преди да достигнат до нашите клиенти. Ние се интересуваме силно от иновацията в областта и прецизно подбираме технологиите, които знаем, че ще отговорят на очакванията на нашите клиенти. Доверете се на нас за изрядно качество и безупречни GPS системи за проследяване. Ние предлагаме пълна и цялостна услуга, която включва монтаж, съобразен с изискванията на клиента и тези на контролните органи. Можете да се възползвате от нашите достъпни цени за GPS за камиони и да се радвате на изрядност по всяко време.

Свържете се с нас и направете вашето запитване. Специалист от нашия екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси, както и да ви предложи допълнителна информация за GPS системите за проследяване, с които работим и техните цени.