1. Всички камиони, които превозват дървесина задължително трябва да са оборудвани с активни GPS проследяващи устройства.
  2. За всеки камион с монтиран GPS модул трябва собственикът му да получи Удостоверение от доставчика на GPS услугата, което потвърждава, че съответното превозно средство е оборудвано с GPS устройство.
  3. Монтираният GPS трябва да е активен и да предава информация в реално време за местоположението на камиона за превоз на дървесина към система за GPS позициониране.
  4. GPS системата трябва да съхранява данните за маршрутите, по които се е движило превозващото дървесина транспортно средство в рамките на 3 календарни месеца.
  5. При изискване от контролните органи, трябва собственика на превозното средство превозващо дървесина да може да разпечата данните за маршрута на камиона, оборудван с GPS проследяващо устройство в рамките на не повече от последните 3 календарни месеца от дата на изискване на справката от контролните органи.
  6. Желателно е собственикът на автомобил за превоз на дървесина с интегрирана към него система за позициониране ежедневно да проверява, че GPS устройство работи и предава данни непрекъснато. Това може да направите чрез софтуера на GPS системата.
  7. Ако нямате инсталирано GPS устройство в камиона, не можете да превозвате дървесина.

Ако сте собственик на автомобил за превоз на дървесина и все още нямате инсталиранo GPS устройство както и достъп до система за GPS позициониране в реално време, може да ни потърсите на телефон: +359896717556, e-mail: office@vipgps.eu или да попълните контактната ни форма от сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *